3 Tips voor het stylen van jouw interieur

De zomer staat weer voor de deur. Dit betekent dat het tijd is voor: vakantie! Zeker nu het er allemaal rooskleurig uitziet met corona, de reismogelijkheden weer toenemen en het ook steeds veiliger wordt om weer te gaan reizen. Maar, als je liever toch nog even thuis blijft in jouw vakantie is er ook genoeg te doen. Denk bijvoorbeeld eens aan het opnieuw inrichten van je woning! Deze zomer zijn er talloze trends die bij ons van Soundslike in het oog springen. Met degene die in dit blog staan weet je zeker dat jouw nieuwe interieur de show zal stelen. Benieuwd welke elementen een woonkamer anno 2021 móet hebben? Lees dan snel verder voor het hele bericht!

Tip 1: Leg een open haard aan

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen: open haarden. Zeker in het afgelopen jaar is het onwijs populair geworden om een mooie en moderne elektrische haard aan te leggen. Tegenwoordig is het verschil met een echt haardvuur nauwelijks tot niet te onderscheiden. Een ideale manier om dan dus toch een heerlijk behaaglijk gevoel te creëren in de woonkamer.

Ben je toch meer van de authentieke houtkachel? Ook dan kan jij jouw hart ophalen bij deze trend die we voorbij zagen komen. Waar je ook voor kiest: zorg dat het ontwerp in een modern jasje is gegoten. Countryside interieurs zijn namelijk zo 2018.

Tip 2: Maak gebruik van natuurlijke tinten en materialen in huis

Deze trend heeft laat vorig jaar zijn intrede gedaan (bij de herfst trends) en heeft mooi door kunnen pakken naar dit seizoen. Door corona zijn we wat meer stil gaan staan bij de natuur en zijn we deze ook meer gaan waarderen. Dit heeft als gevolg dat we er maar moeilijk van kunnen en willen scheiden. En waarom zou je ook? Het is nu namelijk eenvoudiger dan ooit om veel groen of duurzame materialen in huis te halen.

Kies eens voor onderzetters van kurk, laat een nieuwe aardetint terugkomen in een muur of in nieuwe kussentjes voor op de bank. Hoe je het ook aanpakt, op gegeven moment waan jij jezelf zonder twijfel in de natuur.

Tip 3: SMART Houses zijn niet meer weg te denken

Of het nu een lamp is, of de volledige woning: het slimmer maken van jouw woning is toch wel een van de meest interessante trends die voorbij zijn gekomen het afgelopen seizoen. Met in het achterhoofd dat de ontwikkelingen alleen nog maar verder zullen doorlopen is deze trend dan ook opgenomen in dit blog.

In de eerste zin stonden er al twee uitersten omschreven over hoe je deze trend voor jezelf kan toepassen in huis. Maar er zijn daarnaast ook nog andere manieren waarop je jouw woning slimmer kan maken. Denk bijvoorbeeld eens aan licht op sensoren, of het koppelen van verwarming op afstand aan jouw CV.

Laatste berichten

Wat je misschien ook leuk vindt

Aalst, het walhalla voor ramen en deuren

Aalst, de Ajuinenstad, de plek waar Carnaval nog belangrijker is dan Kerstmis en Nieuwjaar tegelijkertijd. Hier wonen mensen die van feesten en gezelligheid houden,...

Het perfecte kussen voor zijslapers: ontdek het geheim van mline.be

Het perfecte kussen voor zijslapers: ontdek het geheim van mline.be Slapen is een belangrijk deel van ons leven en een goede nachtrust is essentieel voor...

Drie oplossingen voor een zomer zonder ongedierte

Vanaf nu tot laat in de herfst spenderen we het liefst elk vrij moment in de tuin. Heerlijk genieten! Toch zijn er twee dingen...