Maak de seks spannender en intenser met glijmiddel!

Seks, iedereen heeft het, maar toch wordt er nog er weinig over gesproken. Daarentegen is het wel belangrijk dat je de juiste stappen neemt, veilig seks hebt en weet wat je moet doen. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om voorbehoedsmiddel te gebruiken en zo een zwangerschap te voorkomen, maar is bijvoorbeeld nog altijd aan te raden om gebruik te maken van condooms. Condooms beschermen je niet alleen voor ongewenste zwangerschappen, ze voorkomen ook nog eens dat seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) kunnen worden doorgegeven tijdens de seks. Verder kun je ook nog gebruik maken van verschillende middelen en attributen om de seks spannender en gemakkelijker te maken. Vandaag zullen we je er meer over vertellen, zodat we seks niet langer een taboe laten zijn en we je kunnen informeren op dit gebied!

Het hebben van veilige seks

Waar de een alleen voorbehoedsmiddelen zoals de pil of een spiraal gebruikt om zwangerschappen te komen, is het voor mensen die net beginnen met seks of seks hebben met een partner zeker aan te raden om gebruik te maken van een condoom. Een condoom zorgt namelijk niet alleen, de condooms voorkomen ook dat seksueel overdraagbare aandoeningen kunnen worden doorgegeven. Maar hoe doe je een condoom nu om?

Een condoom omdoen kan voor beginners wel eens lastig zijn, maar is het iets waar je gewoon eventjes ervaring mee op moet doen. Het is van belang om het puntje in te knijpen, waarna je het condoom rustig kunt laten afglijden. Je zou zelfs een klein beetje glijmiddel op waterbasis in het condoom kunnen doen, zodat het condoom soepel en comfortabel zal afglijden. 

Tip: laat je partner te allen tijde het condoom omdoen, zodat jullie allebei opgewonden blijven en de spanning niet weg zal gaan!

Het gebruiken van glijmiddel

Van nature maakt een vrouw vocht aan wanneer zij opgewonden is. Per vrouw en per situatie kan dit anders zijn, zoals de leeftijd, een eventuele zwangerschap en hormonen. Echter is het zo dat sommige vrouwen niet genoeg vocht aanmaken en de penis hierdoor moeilijker in de vagina zal gaan. In deze situaties kun je gebruik maken van glijmiddel. Glijmiddel is een middel wat gebruikt wordt tijdens de seks of seksuele handelingen. Je bergt het glijmiddel gemakkelijk aan op de intieme zones, waarna de seks gemakkelijker en fijner zal zijn!

Bovendien zijn er ook verschillende soorten glijmiddel te verkrijgen. Er zijn glijmiddelen op waterbasis en siliconenbasis, maar kun je ook glijmiddel met smaakjes aanschaffen die bijvoorbeeld te gebruiken zijn bij orale seks! Genoeg om uit te kiezen dus!

Laatste berichten

Wat je misschien ook leuk vindt

Waar ga jij op reis?

Soms moet je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Voor een paar weekjes niet meer vroeg op moeten om naar werk te gaan en...

Backpacken en roadtrippen met je hond

Een hond is een deel van het gezin. Het dier hoort bij jou, bij je partner en is de trouwste vriend van je kinderen....

Beleef een geweldige tijd met een stedentrip in Venetië

Iedereen heeft wel een lijstje met plekken die men graag nog een keertje wil gaan bezoeken. Het bijhouden van deze lijstjes is absoluut aan...