Kartonnen buizen

Kartonnen kokers zijn een prima manier om al je documenten en producten in een opgerolde of langwerpige vorm te verpakken. Het maakt de verzending makkelijker. Als je producten of posters, kalenders, kaarten en affiches zonder vouwen of kreuken wil verzenden, zijn kartonnen kokers de beste optie. Hiermee kan je deze artikelen moeiteloos veilig en snel verzenden. Wanneer producten niet in dozen en/of enveloppen passen, worden kartonnen kokers aanbevolen. Er zijn verschillende modellen kartonnen kokers verkrijgbaar.

De verschillende kartonnen kokers

Omdat de voorwerpen die je wil verzenden niet dezelfde zijn, zijn er een aantal verschillende soorten kartonnen kokers. Je hebt de ronde kokers die geschikt zijn voor het verzenden van omvangrijke papieren documenten. Door de documenten op te rollen, worden ze onderweg niet verkreukeld of verbogen. Je kan de papieren veilig in de kartonnen kokers doen.
De vierkante kokers bieden bescherming tegen kreuken, vouwen en scheuren in je papieren documenten. Door het papier op te rollen en door het in de buis te versturen blijft het intact. Het voordeel van een vierkante buis is dat hij gemakkelijk te stapelen en op te bergen is. Met de driehoekige kokerdoos kan je opgerolde documenten, zoals posters, verzenden. De vorm van de doos zorgt niet alleen voor stevigheid, maar maakt het ook gemakkelijk om te stapelen. Je poster of andere documenten blijven netjes opgerold op hun bestemming.
Trapeziumvormige kokers zijn een ideale verpakking voor het verzenden van opgerolde papieren posters, paraplu’s en kokers. De stijfheid van de buizen is te danken aan hun vorm en de keuze van het materiaal. Je gebruikt ze als je jouw producten veilig wilt verzenden. Deze kokers zijn ideaal voor het ontvangen van producten, het stapelen van meerdere producten in een doos of voor stabilisatie.

Hoe kies je je kartonnen koker?

Aangezien er verschillende modellen kartonnen kokers bestaan, is het verstandig verschillende aspecten in overweging te nemen alvorens je  keuze te maken. De keuze van je kartonnen koker hangt in de eerste plaats af van wat je wil verzenden of ontvangen, want ze zijn specifiek voor verschillende inhouden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Bovendien moet je rekening houden met je budget. Als je kartonnen kokers nodig hebt, kan je via internet contact opnemen met de desbetreffende afdeling op hun professionele website.

Laatste berichten

Wat je misschien ook leuk vindt

Je geld beleggen, welke mogelijkheden heb je?

Geld speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Niet iedereen vindt dit even leuk, maar het is toch echt zo. Daarom is het van...

Net een motor gekocht? Sluit een motorverzekering af!

Heb je net een nieuwe motor gekocht waar je super blij mee bent? Dan wil je er natuurlijk snel een ritje op maken. Wanneer...

5 copywritingtips voor jouw webshop

Verkopen op je webshop dat doe je niet alleen met geweldige producten en uitmuntende diensten, je doet het ook met aantrekkelijke beelden én met...