Kartonnen kokers zijn een prima manier om al je documenten en producten in een opgerolde of langwerpige vorm te verpakken. Het maakt de verzending makkelijker. Als je producten of posters, kalenders, kaarten en affiches zonder vouwen of kreuken wil verzenden, zijn kartonnen kokers de beste optie. Hiermee kan je deze artikelen moeiteloos veilig en snel verzenden. Wanneer producten niet in dozen en/of enveloppen passen, worden kartonnen kokers aanbevolen. Er zijn verschillende modellen kartonnen kokers verkrijgbaar.

De verschillende kartonnen kokers

Omdat de voorwerpen die je wil verzenden niet dezelfde zijn, zijn er een aantal verschillende soorten kartonnen kokers. Je hebt de ronde kokers die geschikt zijn voor het verzenden van omvangrijke papieren documenten. Door de documenten op te rollen, worden ze onderweg niet verkreukeld of verbogen. Je kan de papieren veilig in de kartonnen kokers doen.
De vierkante kokers bieden bescherming tegen kreuken, vouwen en scheuren in je papieren documenten. Door het papier op te rollen en door het in de buis te versturen blijft het intact. Het voordeel van een vierkante buis is dat hij gemakkelijk te stapelen en op te bergen is. Met de driehoekige kokerdoos kan je opgerolde documenten, zoals posters, verzenden. De vorm van de doos zorgt niet alleen voor stevigheid, maar maakt het ook gemakkelijk om te stapelen. Je poster of andere documenten blijven netjes opgerold op hun bestemming.
Trapeziumvormige kokers zijn een ideale verpakking voor het verzenden van opgerolde papieren posters, paraplu’s en kokers. De stijfheid van de buizen is te danken aan hun vorm en de keuze van het materiaal. Je gebruikt ze als je jouw producten veilig wilt verzenden. Deze kokers zijn ideaal voor het ontvangen van producten, het stapelen van meerdere producten in een doos of voor stabilisatie.

Hoe kies je je kartonnen koker?

Aangezien er verschillende modellen kartonnen kokers bestaan, is het verstandig verschillende aspecten in overweging te nemen alvorens je  keuze te maken. De keuze van je kartonnen koker hangt in de eerste plaats af van wat je wil verzenden of ontvangen, want ze zijn specifiek voor verschillende inhouden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Bovendien moet je rekening houden met je budget. Als je kartonnen kokers nodig hebt, kan je via internet contact opnemen met de desbetreffende afdeling op hun professionele website.

Laatste berichten

Wat je misschien ook leuk vindt

Een nieuwe of tweedehands Audi? De voor- en nadelen op een rijtje!

Wie aan ‘Duitse degelijkheid’ denkt, moet ook Audi noemen. Van sportieve wagens tot stadsauto’s en van luxe wagens tot betaalbare modellen, er is ontzettend...

The Great Reset: Ripple en Cardano als redmiddel?

We zitten in een rare tijd. Corona is al sinds februari 2020 bij ons. Het leek even minder te zijn met de maatregelen maar...

Transportmiddelen nodig? Oplegger te koop!

Het transporteren van goederen per vrachtauto is gemakkelijk en gebruikelijk, maar waar vindt u nu de juiste trailers om dit te realiseren? Er zijn...